BILA UMURKU BERTAMBAH

Pertemuan kami sekejap je semalam tapi sangat bermakna.
Ustazah Norhafizah perlu balik ke rumah segera & saya menyambung kuliah.

Sangat terkesan dengan bait nasihat ustazah yang sempat saya kutip.
Lapang, lapang sangat hati bila mendengar nasihat ini.

"Hidup ni, bila umur kita makin bertambah, kita rasa dah makin tak selera dengan pujian atau kejian manusia. Dipuji kita tak sombong, bila dikeji kita boleh bersabar.

Apa sangatlah yang kita nak kejar dari manusia. Sedang Allah menyediakan nikmat yang sangat banyak tak terhitung untuk kita."

Allahu Akbar. Betul sangat.
Hidup kita, bila fokus nak dapat redha Allah, nak dapat perhatian Allah, nak raih cinta Allah sebagai cinta hakiki..hati ni tak rasa gundah.

tag


25 comments:

شركة المثالية said...


شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر

Akmal Farabi said...

Hello Everybody

boleh kenal

im kontengaptek

please visit

my blog

Kontengaptek said...

Hello Everybody

boleh kenal

im kontengaptek

please visit

my blog

a片成人網站 said...

色a片
成人a片
色a片色情自拍影片庫
成人a片Live秀
夫妻做愛a片直播
免費a片下載無碼有
免費無碼a片
色a片免費看
免費無碼a片
校園美女a片影音視訊網

Reem Doorgift said...

Semoga dimurahkan rezeki selalu

Service Center iPhone said...

http://lampungservice.com
https://jskursus.blogspot.com/<
https://jasaeditfotobandarlampung.blogspot.com/https://sevicecenterhimax.blogspot.com/
https://servicecentermito.blogspot.com/https://jskursus.blogspot.com/https://kursusservicehplampung.blogspot.com/https://servishppringsewu.blogspot.com/https://panasoniclampung.blogspot.com/https://samsunglampung.blogspot.com/

ain said...

Hi Admin! Tumpang iklan jap ya. KUALITI YANG MEMUKAU MATA ANDA DARI Al Aqsa Carpets. Boleh klik link bawah untuk lihat produk yang ada dan serta promosi sepanjang bulan ramadhan.

Barang Berkualiti Dengan Harga Kilang!

https://www.alaqsacarpets.com/

Sribin Saadong said...

Itulah produk kecantikan yang sangat membantu dan menakjubkan yang saya baru saja diarahkan dari Shopee dan saya mendapatnya shopee voucher code

EIMAS said...

macam best jer ni..

MEDICINE CHEST MALAYSIA

niat solat jamak said...

terbaik sis

Niat Solat Jamak

lovlin bird's nest ( stokis johor bahru ) said...

terima kasih atas perkongsian ini

https://ogyrozyani01.blogspot.com

SAPS said...

Terima Kasih atas perkongsian.. suka

SAPS

bigpay card said...

sangat sedih bila bacaa

bigpay card

transportion from singapore to malaysia said...

transportation from singapore to malaysia

broker forex said...

ini betul pernah terjadi kepada saya
broker forex

smart card reader said...

best sangat..

smart card reader

fossil malaysia said...

wow


fossil malaysia

coconut oil malaysia said...



coconut oil malaysia

baju melayu said...

best story

baju melayu

freight forwarding said...

freight forwarding

kundasang said...

kundasang

pm care said...

pm care

lhdn e filing said...

lhdn e filing

personal shopper said...

personal shopper

cyber south said...

cyber south