MEMBALAS KOMEN ^_^

Bismillahirrahmanirrahim..
Segala puji bagi Allah Tuhan sekalian alam..

Sedar tak sedar,rupa-rupanya dah lama juga saya tak meng'update' blog kesayangan ni..walaubagaimanapun,teratak ini tetap saya jenguk setiap hari,cuma tak punya masa yang banyak untuk menaip di kala ini..^_^

jazakumullah khairan kathira buat semua pengunjung..kunjungan anda amat saya hargai..^_^
di kesempatan yang ada ini,saya ingin membalas semua komen yang tak sempat dijawab sebelum ni..sy pohon maaf atas kelewatan..terima kasih sekali lagi..^_^

wardah ~ salam ziarah.
UI > salam ziarah kembali^_^

arfifah ~ salam ziarah dari kak e buat ainun yang dirindui..
UI > Slm ziarah kmbali..kak e,miss u so much!lamanyer kite tak jumpa..ukhwah fillah slamanya..^_^

ummi ~ salam ingatan dari SMKA TAHAP
UI > salam sayang dari kami di perantauan,ummi..doakan kami^_^


arfah
~ salam rindu buat adik ainun di perantauan.. =)
UI > salam rindu buat kak ar juga..rindunyer nak tgok baby kak ar..doakn sy najah sofi ye!^_^

nawajih
~salam kak ainun link la ye blog: _yaya dq cijil_

UI > wslm..tq dik^_^

kiki ~ assalamualaikum kak ainun yg dicintai.kes3.i miss u la.meh la dtg sini.
UI > wslm..love u too dr kiki!^_~ i.allah,ad ksempatan,muncullah akk kat tir'ah tu..hihi..tlg jaga adk2 akk kat sane..slmt mnjadi doktor yg mukminah!

pejuang sunnah salam ziarah & ukhuwah
UI> Salam ziarah kmbali..

khairunnisa ~ salam..semoga ainun sihat selaku di perantauan mencari ilmu dan teruskan perjuangan k. (^-^) saya di sntiasa mendoakan kejayaan ainun.
UI> wslm..jazakumullah khairan kathira sahabatku..xsabarnyer nak jumpa awak!^_^

hafizaidi ~ salam ziarah kak
UI > salam ziarah dik..


Akhi Abd Kadir ~ wslm, syuqran ziarah. Sama juga salam perjuangan buat Pasangan Bahagia..semoga thbat dlm perjuangan.
UI>amin..jazakumullah khairan kathira..


kina ~ salam ziarah
UI> salam ziarah kmbali^_^

ummu_ecah ~ slm perantau..truskan blogging
UI> slm ukhwah dr mesir..^_^..jazakumulh khairan kathira..

sayangibu ~ salam jenguk wat kak ainun... doakan adik2 akak najah kat bumi mu'tah ni...
UI> salam jenguk kmbali..^_^..i.allh,kalian sntiasa dlm doa akk..slm juang!

anissyuhada ~ kak,akak doakan saya kuat nak hadapi semua ujian Allah ini..sungguh pilu hati ini..susah utk digmbrkan..hingga terasa tiada ...semua hanya pinjamanNya
UI> sahabatku..ujian itu satu seni..bilamana kt sbar n trus gagah brmujahadah,i.allah di pengakhirannya nnti pasti kita kan rasai kemanisan yg tersangat indah..krn Allah Maha Penyayang,pastinya Dia tidak kan pernah menzalimi hambaNya..kak long sntiasa doakn nisah..ALLAH MA'AK!^_^

ummu iffah ~ salam kak..sihat?...wah, kejap je lg akak nak abes blaja yer...saya ni gak la yang 3 tahun lagi..

UI> wslm..alhamdulillah sihat..tmbah pulak abg asshik ada kat sini skrang ni..^_~takpe,caiyok2..tuntut ilmu ni sangat best!3 tahun tu skjap jer i.allah.. doakn akk juga ye..tahun akhir ni adventure sgt2!

afzan ~ salam ainun...moga sihat2 selalu hendaknya.
UI > Wslm..alhamdulillah sy sihat..hope afzan pun sama..miss u!^_^

Ahliahnizam ~ Salam jengah, salam ziarah. Lamaa x jenguk ke sini. Apa khabar ?
UI > salam ziarah kmbali..alhamdulillah sy sihat..akk sihat?^_^

adaibrahim ~ rindu dekat akak..moga diizinkan Allah swt kita bertemu nanti..amin
UI > rindu adik juge..i.allah amin..nanti kite pakat2 turun TAHAP ye!^_~

Wan Sufiah ~ salam ziarah, kak Ainun - sijil gen 7
UI> salam ziarah kmbali..miss u dik!

ummuuwaishandzolah ~ salam ziarah...nice blog n good work keep blogging..
UI > slm ziarah kmbali..jazakumullah khairan kathira ya ukhti..^_^

anissyuhada ~ tak layak jd mentor akak..tp, jd partner yang setia insya Allah...chayok2..ayuh kita bawa gelombang cintakan ILMU...jejaki ulama' pewaris Nabi..
UI> chayok!!^_^ nisah lbih dr layak untk jd mentor kak long..i.allah kt sma2 kuatkn diri..mga kita sntiasa mncontohi Saiyidatina Aisyah,faqih dlm ilmunya..sarat kcintaan pd suaminya!^_^

0 comments: